WELCOME TO ALBANIAN AMERICAN ACADEMY OF SCIENCE
 
 
  WELCOME TO ALBANIAN AMERICAN ACADEMY OF SCIENCE  
 
NEWS AND EVENTS
The message of AAAS to the new President of Albania
The 100-year anniversary of declaration of independence of Albania preparations
Presentations in honor of Professor Peter Priftit
The 600 th anniversary symposium of Scanderbeg
   
Book by Members
Publish your book here!!  
Online Mentoring
Mentoring has the power to make a significant difference in Student life. AAAS.more  
  The message of AAAS to the new President of Albania
Uroj të jeni i suksesshëm në punën Tuaj si Presidenti i Shqipërisë. Jam i bindur se me punë të palodhshme dhe me përkushtimin Tuaj maksimal si çdoherë deri më tani, Ju do t’i mundësoni Shqipërisë tani në postin e Presidentit një ardhmëri të sigurtë dhe një perspektivë evropiane.. more (By Mr.Sina)
   
  The 100-year anniversary of declaration of independence of Albania
BRONX NEW YORK : Me 28 janar, Akademia e Shkencave Shqiptaro- Amerikane me qender ne New-York , ka mbajtur ne lokalin Govanis, me pronar shqiptar Gjergj Dedvukaj, takimin mbi organizimin e festimit te 100-vjetorit te Shpalljes se Pavaresise se Shqiperise, ne Vlore, me 28 Nentor 1912 nga shtetari i madh, Ismail Qemali..more (By Mr.Sina)
   
  Presentations, in honor of Professor Peter Priftit
" Kam dhe ruaj emocione te thella per njeriun dhe dijetarin e shquar Peter Prifti, tha Prof. Dr. Agron Fico, per bashkepunimin intelektual me te, per perkrahjen shkencore publike me ese dinjitoze dhe letra ..more (By Mr.Sina)
   
  The 600 th anniversary symposium of Scanderbeg
MONTESELLO - NEW YORK (NY) : "Senatoret e dijes" ne USA, Akademija e Shkencave Shqiptaro-Amerikane, me qender ne New-York, e themeluar qysh me 28/11/1995, ne takimin qe u mbajt te djelen, ne nje mjedise te mrekulleshem natyrore, ne pjesen e lartme te Nju Jorkut, ne krahinen e Montesellos. Nje nga temat me te rendesishme, ishte ajo e organizimit te aktiviteteve dhe veprimtarive, qe ka ne plane kjo Akademi te mbaje - kushtuar me 600 vjetorin e lindjes se Gjergj-Kastriot Skenderbeut. .more (By Mr.Sina)
  More to come..
 
Kontaktoni
AAAS
The Albanian American Academy of Science was established in 1995 as a non-profit organisation that aims at promoting and supporting the interests of its members and constantly increasing academik relations and investments between Albania and the USA.
Usefull link
http://www.usatoday.com/
http://www.keshilliministrave.al/
http://www.uni-pr.edu/
http://embassyofalbania.org/
http://www.unitir.edu.al
http://www.ny.gov/
http://www.usatoday.com/
http://www.google.com
Reklama

Copyright © 2012 AAAS. All Rights Reserved